Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomoc w wyborze perfum dla kobiety (WĄTEK ZBIORCZY)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-16, 18:09   #2362
Lukasz_
Przyczajenie

Wink Perfumy na Prezent, prosba o pomoc.

Witam szanowne Panie
Zwracam sie do was z prosba o pomoc w doborze perfum, dla mojej kobietki Przyznam sie ze jesli chodzi o damskie perfumy to nie mam o nich bladego pojecia Zblizaja sie imieniny mojej dziewczyny i chcialbym jej jakis niebanalny flakonik kupic Mam nadzieje ze mi cos doradzicie. Chodzi o perfumy dla mlodej kobiety (20 lat), uwielbia slodkie perfumy. Chcialbym zeby byly to perfumy nie banalne, perfumy ktore swoim zapachem urzekaja, nie chodzi o taka zwykla slodycz ktorej pelno na bazarach(podrobki) tylko cos wyjatkowego cos czym mogla by sie wyroznic(pozytywnie oczywiscie). Ostatnie flakon jaki jej sprezentowalem byl to Lancome Hypnose na walentynki, kupiony od Mulier i bardzo sie jej podobal Sam myslalem o Thierry Mugler Alien, baaaaaardzo mi sie podoba, ale wydaje mi sie ze niezbyt bedzie pasowal dla osoby w takim mlodym wieku Za wszelkie podpowiedzi z gory serdecznie dziekuje, niedlugo bede mial okazje jechac do Sephory wiec napewno przetestuje wasze propozycje
Lukasz_ jest offline Zgłoś do moderatora