2014-08-29, 19:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
Napisane przez funpic
Im dłużej się zastanawiasz tym trudniej decyzję podjąc .Cameleona odradzam wysokim ludziom. Jest regulowana raczka jednak podniesiona do gory daje takie oddalenie , że nici z patrzenia w oczy , na spacerach. Stokke na polskie chodniki??Średnio ciekawy pomysł. Na asfalt owszem ... jeśli wybrała Yoolza to szuka wózka w amortyzacją a nie najnowszych modeli najdroższych wózków.Ja bym się jednak radziła poważnie zastanowić nad kubełkiem. Proszę pomyśleć ile razy w ciągu snu zmieniamy ułożenie.. .w takim wózku dziecko nie moze tego zrobic. Nie fajnie się spi w jednej pozycji na prawdę. Na plaskim dziecko moze przybierac wygodne pozycje pomimo zapietych pasów... My jezdzimy spacerówką Maclaren i spacerówką za 3 tys i Maclaren bije na głowę Babyzena, jeśli chodzi funkcję odpoczynek.Oba mają inne funkce ale mniejsza o to..
|
Ten stokke trailz, o którym pisałam to nowy model z pompowanymi kołami, podobnie bugaboo buffalo wiec nie rozumiem do czego pijesz. A poza tym wizualnie są podobne do joolza, który nouvelle sie podoba. Ja rownież nie jestem zwolenniczka kubelkowych siedzisk i już wiele razy na tym wątku pisałam ze moim No 1 jest baby jogger city elite, jak dla mnie idealny wózek. Maclarena mam i owszem, model xt, wozimy go w samochodzie na zakupy np. Ale na pewno nie jest tak komfortowy jak baby jogger, No i chyba nie uważasz, ze jest idealny na polskie chodniki, co?
|
|
|