Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-30, 08:11   #77
XminorXlosX
Zakorzenienie

Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
No bo mi najlepiej się uczy jak przepisuję podręcznik, a to trochę trwa . Dwa ogromne podręczniki, czysta pamięciówka, wszystkie funkcje i składy instytucji unijnych, zasady orzekania, procedura przed Trybunałem, kompetencje Unii, a później 5 swobód i konkurencja z masą orzeczeń...

Ojej, to strasznie miłe! W ogóle ostatnio uznałam, że tworzymy taką fajną społeczność tutaj, kobiety chyba po prostu umieją ze sobą rozmawiać niezależnie od tego, co robią w życiu ani w jakim są wieku. Po prostu do pewnych tematów baba potrzebuje drugiej baby i tyle. Czasem sobie myślę, że marnuję czas siedząc na wizażu tyle czasu, ale z drugiej strony... mam fajne koleżanki, które znam już niektóre dwa lata .
(zabrzmiało jakbym była strasznym noł-lajfem )
Podziwiam za tą pamięciówę
U nas każdy przedmiot, który jest pamięciówką, jest określany mianem "nie do zdania bez warunku"

Ja się tu świetnie czuję, bo każda robi w życiu coś innego i można zadać dowolne pytanie, zawsze się znajdzie ktoś , kto fachowo odpowie
Po drugie zawsze tu jest miło i kulturalnie
Po trzecie, nie mam znajomych, z którymi mogę porozmawiać o kosmetykach, jedynie jak proszą o jakieś porady

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Ja też się witam
Jutro ostatni dzień w pracy
Czytałam wasze wpisy o wadze i aż wstyd mi się przyznać ile ważę, ale od 1,5 tygodnia trochę się opamiętałam i mam w planach do października trochę poprawić swoją figurę
Jakoś tak mnie naszło na motor, tak bardzo chciałabym się przewieź, ale nie mam z kim
Hmm, więc jakie ma Pani plany na cały wrzesień?

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Ej, bez przesady. Ja waże jakieś 60kg przy 158 wzrostu.
Może i to jest nieco więcej niż mówią jakieś wskaźniki, ale ciągle zachowujesz kobiecą figurę i to jest jak najbardziej fajne a są dziewczyny, które mogłyby ważyć 5 kg mniej od Ciebie a wyglądać gorzej, ciesz się ze swojej sylwetki, podziękuj naturze

Zaraz wrzucę parę fotek Niuni po wczorajszej kąpieli

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora