|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Cytat:
Napisane przez 89migotka
A przypomniał mi się dzisiejszy sen  Oczywiście znowu miałam sen, że się spotkałyśmy, ale teraz to nie była impreza tylko Mysia była fryzjerką (miałaś super czerwone usta) i czesała Gianke, później wszystkie siedziałyśmy w jakiejś klasie i miałyśmy szkolenie 
|
ja tez mialam sen
Biedny Kubus zdrowka dla niego
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------
Cytat:
Napisane przez Kamildiana
Tekst na dzien dobry
Tesciowa: czemu ty dziecka do chodzika nie dajesz
Ja:bo mowilam ze nie bede go uzywac
Tesciowa:ale to prezent od Damiana a nie odemnie
Ja:a co to za roznica od kogo to prezent chodzik to chodzik. Na trampolinie sie bawi ale kolek uzywac nie bede
Tesciowa : czemu ty taka dziwna jestes nie widzisz jakie ona ma nogi wcale w ruchu nie sa. Jakosc wszystkie dzieci chodza w chodzikach a ty wymyslasz
Ja: Natalia to nie wszystkie dzieci
Tz: no przecież bedzie chodzila
|
wczoraj bylo w radiu kogo bys wyslala w kosmos
sobie pomyslalam ze wszystkie nasze tesciowe 
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------
Cytat:
Napisane przez Gianna M
Oj Kami wspolczuje ci ja bym nie dala rady siedziec z taka wiedzma! Dobrze ze do mamy pojedziesz to odpoczniesz troche psychicznie.
Dziewczyny a swoja droga czy ktoras z was ma zamiar uzywac chodzik? Bo ja np chcialam kupic, wszystko zalezec bedzie od tego jak u nas bedzie ten etap chodzenia wygladal.
|
ja z Wiktoria uzywalam z Wanessa juz nie (mama mi gadala czemu nie nie uzywam - bo Wanessa by juz dawno chodzila gdybym kupila chodzik a ja sie uparlam ze nie i nie chcialam )
|