Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-30, 17:55   #603
Iza188
Rozeznanie

9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
Agnes Jagodzie też się już zmieniają ma takie szaro niebieskie jak tż z brązowawo zielonymi plamkami to ode mnie ciężko to wytłumaczyć.

Dusia spokojnie forum od tego jest coby podyskutować powymieniać info etc.

A właśnie widziałyście dziewczyny jakieś zabawki dla maluchów stymulujące? Takie biało/czarno/czerwone? Chyba będę się za to musiała wziąć bo nigdzie nie widzę.
Ja mam karty " oczami maluszka" i z tiny love takiego shopa otacza do powieszenia nad dzieckiem, który od spodu ma takie kontrastowe rysunki ( akurat niebiesko czerwone)
Na necie sporo tego jest
A pamietam tez jak (chyba ) fame albo debesciarA zauważyła ze mleko laciate ma takie rozwojowe dla maluszka kolory

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Przy kasie w lidlu pani zapytała czy zbieram potworki. Nie zbieram, a co to jest? No to mi dała i dostałam coś takiego jak na focie.
Któraś z was kojarzy o co chodzi?? To od spodu ma taka przyssawke i wyczytałam ze jest ich aż 24 LOL

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Iza188 jest offline Zgłoś do moderatora