Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-31, 08:10   #880
Kateczka100
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2

Ag9. Gucio super słodziak a gdzie wyruszanie na wakacje?
Udanego urlopu!

Niezapomnijkaa trzymam kciuki za chrzciny Tosia! Oby był grzeczny jak aniołek i zeby wszystko poszło jak z płatka No i oczywiście czekamy na fotorelacje. Aaa i ja tez schizowalam, ze Piotrek uleje na wszystkich wokół ale szczęśliwie tak sie nie stało.

Limonka ja robię podobnie jak thidien pomijam posiłek, jak jestem np. w mieście, albo daje pózniej. U znajomych zdarzało mi sie karmić, ale tylko u tych którzy maja dzieci

Olakola chrupek kukurydzianych jeszcze nie dawałam, ale słyszałam, ze podobno wspaniałe ukojenie na bolące dziąsła przy ząbkowaniu.

My po spotkaniu z fizjoterapuetka, mamy stymulować do zabawy na prawym boczku i sadzać pupkę małego na jego kolanach ( nie wiem, jak Wam to wytłumaczyć :/) i ta pupka delikatnie dociskac do pięt, a z przodu ma mieć całe dłonie na podłożu. Kolejne spotkanie za dwa tygodnie. Powiedziała, ze Piotruś szykuje sie do czworakowania

Wczoraj byliśmy na parapetowce u znajomych, Piotrus zachowywał sie wybornie Nie ulał na nikogo, tylko na matkę w piątek natomiast jak byłam u koleżanki, która na szczescie ma małe dziecko... To ulał na koleżankę i na jej kanapę...i to nie raz, nie dwa a jakby tego było mało, to gryzl jej rocznego synka w piętę

Miłej niedzieli

Edytowane przez Kateczka100
Czas edycji: 2014-08-31 o 08:12
Kateczka100 jest offline Zgłoś do moderatora