Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-31, 09:39   #883
tygrysek83
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
Wiesz co - znam 2 dzieciaczki ze skazą i u obu, w przypadku kontaktu z nabiałem, wysypka wyskakuje maksymalnie w ciągu kilku godzin - 2-3 dni to wydaje mi się że nie możliwe żeby to była reakcja na nabiał, no ale mogę się mylić
Będę eksperymentować po wprowadzeniu jabłka, żeby nie zastanawiać się potem od czego wysypka

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
Od poniedziałku TZ ma urlop (w końcu!) to może trochę odsapnę. Chociaż wątpię bo w czwartek wyjeżdżamy i już się boję tej podróży
A gdzie jedziecie, bo już się pogubiłam.
Jak zawsze super zdjęcia

Cytat:
Napisane przez Smarrita Pokaż wiadomość
My już po wizycie, napiszę tylko, teściowa spoko, szwagier spoko, szwagierka...idę ściągnąc mleko i muszę się wina napic. Na sam jej widok mi ciśnienie skacze. Aż mam ochotę coś więcej napisac ale się powstrzymam
I jak poszło z piciem wina? Poprawił się nastrój?

Cytat:
Napisane przez niezapomnijkaa09 Pokaż wiadomość
Fotki będzie Magda robić
Mam nadzieję, że Toś nie będzie głośniejszy od księdza i nie po ulewa na ławki z tyłu

Ja swojemu ostatnio cykałam sesję i go do miski włożyłam na poduszce- patrzył na mnie wzrokiem: Matka co Ty wyrabiasz? Aż się zawstydziłam i sesję zakończyłam.
Życzę Wam, żeby chrzciny się udały a zdjęcia były równie fajne jak z sesji

Co do robienia zdjęć to nie należy się tak szybko poddawać

Cytat:
Napisane przez Kateczka100 Pokaż wiadomość
Wczoraj byliśmy na parapetowce u znajomych, Piotrus zachowywał sie wybornie Nie ulał na nikogo, tylko na matkę w piątek natomiast jak byłam u koleżanki, która na szczescie ma małe dziecko... To ulał na koleżankę i na jej kanapę...i to nie raz, nie dwa a jakby tego było mało, to gryzl jej rocznego synka w piętę
Jak to ugryzł???

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
Kciuki dla Tosia, oby obyło się bez zbędnych atrakcji

Przesunęli nam początek kursu pływania na 14 września, na basenie trwają jakieś prace.
Znając życie coroczny przegląd technologiczny czyli czyszczenie basenu.
tygrysek83 jest offline Zgłoś do moderatora