2014-08-31, 09:39
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Cytat:
Napisane przez teQiba
Wiesz co - znam 2 dzieciaczki ze skazą i u obu, w przypadku kontaktu z nabiałem, wysypka wyskakuje maksymalnie w ciągu kilku godzin - 2-3 dni to wydaje mi się że nie możliwe żeby to była reakcja na nabiał, no ale mogę się mylić 
|
Będę eksperymentować po wprowadzeniu jabłka, żeby nie zastanawiać się potem od czego wysypka 
Cytat:
Napisane przez ag9
Od poniedziałku TZ ma urlop (w końcu!) to może trochę odsapnę. Chociaż wątpię bo w czwartek wyjeżdżamy i już się boję tej podróży 
|
A gdzie jedziecie, bo już się pogubiłam.
Jak zawsze super zdjęcia 
Cytat:
Napisane przez Smarrita
My już po wizycie, napiszę tylko, teściowa spoko, szwagier spoko, szwagierka...idę ściągnąc mleko i muszę się wina napic. Na sam jej widok mi ciśnienie skacze. Aż mam ochotę coś więcej napisac ale się powstrzymam
|
I jak poszło z piciem wina? Poprawił się nastrój?
Cytat:
Napisane przez niezapomnijkaa09
Fotki będzie Magda robić 
Mam nadzieję, że Toś nie będzie głośniejszy od księdza i nie po ulewa na ławki z tyłu
Ja swojemu ostatnio cykałam sesję i go do miski włożyłam na poduszce- patrzył na mnie wzrokiem: Matka co Ty wyrabiasz?  Aż się zawstydziłam i sesję zakończyłam.
|
Życzę Wam, żeby chrzciny się udały a zdjęcia były równie fajne jak z sesji 
Co do robienia zdjęć to nie należy się tak szybko poddawać 
Cytat:
Napisane przez Kateczka100
Wczoraj byliśmy na parapetowce u znajomych, Piotrus zachowywał sie wybornie  Nie ulał na nikogo, tylko na matkę  w piątek natomiast jak byłam u koleżanki, która na szczescie ma małe dziecko... To ulał na koleżankę i na jej kanapę...i to nie raz, nie dwa  a jakby tego było mało, to gryzl jej rocznego synka w piętę 
|
Jak to ugryzł???
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------
Cytat:
Napisane przez margo80
Kciuki dla Tosia, oby obyło się bez zbędnych atrakcji
Przesunęli nam początek kursu pływania na 14 września, na basenie trwają jakieś prace.
|
Znając życie coroczny przegląd technologiczny czyli czyszczenie basenu.
|
|
|