2014-08-31, 19:10
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staraniach
Cytat:
Napisane przez konsternacja
Witajcie Kochane
Sonia, Brawurka, powodzenia na wizycie
Magiusa, Buu, ależ bym chciała być w tej drugiej ciąży tak jak Wy i mniej się nią przejmować- tzn, żeby w przeciwieństwie do pierwszej była bezproblemowa...
Dziewczyny, odkąd Bąbel je stałe posiłki, to potrafi zrobić i 4 kupy na dzień. Ale nie są one biegunkowe. Myślicie, że to dobrze? Ja miałam nadzieję, że na stałych posiłkach on się trochę utuczy bo jest ledwo na 10 centylu a tu widzę kupkę za kupką, więc się nie poprawi na wadze...
Agnes, mam nadzieję, że już jesteś na IP 
|
On dopiero zaczal wiec mu sie to reguluje. Daj mu kilka tyg. Poki nie sa biegunkowe nie ma sie czym przejmowac. Za kilka tyg.pewnie bedzie robic 1-2 dziennie.
Choc to tez zalezy od tego ile zje...u nas czasami i teraz sa 4 kupy. Acha i mimo kup, wierz mi, ze moze przybierac. My jestesmy wiecznie na 97 lub 90 centylu. A jak np.mlody mial biegunke ( doslownie 6-8kup dziennie) przez 4 dni to keszcze przybral 300 gram...tak wiec nie martw sie. Dobrzd ze ma taka przemiane.
Cytat:
Napisane przez agnes188
Jestem w domu leze mam wrazenie zena pogotowiu niv mi nie zrobia juz
|
Agnes. Podjedz. Niech sprawdza.
Nie bede czarowala. Faktycznie jesli jest to poronienie i np.sercd dziecka nie bijw to nic nie zrobia ale moze to byc krwiak - jak u mnie- lub wszelkie inne plamienie ktore nie zagraza zdrowiu dziecka. I na ip wtedy powiedza ci jaka dawke lekow masz przyjmowac. Albo dostaniesz jak ja zarowno duphaston jak i luteine w konskixh ilosciach.
Wiem ze wszelka krew w ciazy to strach ( sama mimo ze przezylam to bym od razu mega spanikowala) ale wierz mi ze niekoniecznje to oznacza cos zlego.
Jedz i sprawdz, chociazby po to by dostac l4, bo mysle ze jesli plamisz to powinnas odpoczywac a nie leciec do pracy jutro.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
&
 20.02.2015 BARTUŚ
|
|
|