2014-09-01, 00:52
|
|
Raczkowanie
|
Gry to moja wielka pasja, ciągle w klawiaturę trzaskam!
Witam Was, drogie Wizażanki. Wizaż niegdyś był moim drugim domem, jednak dawne konto poszło w zapomnienie i wraz z pojawieniem się nowego, przychodzę do Was z wątkiem. Wątek ten ma za zadanie skupienie wizażowych ''gejmerek'', które lubią umilać sobie czas grą w przeróżne jej odsłony (Jednak domino nie wchodzi w grę. ). Od gry na PC, po online, kończąc na konsolach i innych wynalazkach. Forum przekopałam, jednak nie znalazłam niczego podobnego i liczę na to, że stworzymy tutaj fajny kącik, nie tylko gejmerski.
Żeby udało Nam się więcej o sobie dowiedzieć, wpiszmy parę informacji w poniższą ankietkę.
Imię:
Kilka słów o sobie:
Szybciutko ode mnie:
Imię: Julia.
Gry, w które gram: HearthStone, League of Legends, MineCraft, The Sims, Tibia, GTA, SA:MP, Drakensang.
Kilka słów o sobie: Wielbicielka wszystkiego, co ''komputerowe''. Administrator serwera TeamSpeak3 oraz SA:MP'a. Szczęśliwa TŻtówka, spełniona kobieta. Od niedawna pracuję w dużej firmie kosmetycznej. W niedalekiej (A nawet bardzo bliskiej!) przyszłości planuję zamieszkanie ze swoim TŻ oraz rozpoczęcie zaocznej szkoły dla dorosłych. Jako ciekawostkę mogę dodać, że TŻ poznałam właśnie na jednym z TeamSpeak'ów i dzieli Nas ogrooomna odległość, co nie wstrzymało Nas, ani naszego uczucia przed rozkwitaniem i realizowaniem. Chcieć to móc!
Czekam na Was, drogie koleżanki po fachu. Do napisania!
|