Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mały czas na zmiany ;))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-01, 08:27   #5
FashandRoll
Raczkowanie

Dot.: Mały czas na zmiany ;))

Moim zdaniem Twój wiek zdradzają:

-brwi - nie to żeby były jakieś mega zarośnięte, ale idź do kosmetyczki, ona dosłownie za kilka złotych nada im fajny kształt. Do tego dokup coś do malowania brwi, do Twojej urody powinien pasować Color Tattoo z Maybelline w kolorze Parmenent Taupe, wtedy nadasz im fajny wygląd.

-włosy - nie wiem dlaczego, ale takie mega długie włosy od razu kojarzą mi się z nastolatkami, mam 23 lata i rzadko która równieśniczka ma włosy dłuższe niż do łopatek.

- brak makijażu - pomaluj chociaż oko eyelinerem, ale zadbaj żeby kreska była cienka i subtelna, ta gruba Cię postarzy, ale w złym znaczeniu tego słowa. Możesz też zainwestować w jakąś tanią ale dobrą paletkę cieni do powiek w neutralnych kolorach (róże, beże, brązy) np. Sleek Au Naturel, albo Oh So Special, albo Make Up Revolution Iconic 1,2 lub 3 (cena ok 30 zł za Sleeka, 20 za MR, ale w tej cenie masz paletki 12 cieni, więc myślę, że cena jest spoko).
Dobry tani tusz - Lovely Pump coś tam - taki żółty. Kosztuje 10 zł i jest świetny, zresztą więcej tanich i dobrych mascar możesz znaleźć w recenzjach na KWC.

A co do ubioru, zacznij wybierać bardziej klasyczne fasony, zamiast bojówek rurki, albo chinosy.
Żadnych kwiatków, falbanek, i innych pierdół, inwestuj raczej w jednolite kolory i proste fasony.

Jeśli nosisz biżuterię, nie kupuj takiej w stylu Japan Style (jakieś naszyjniki z błyskotkami za 5 zł i tak dalej).
FashandRoll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując