2014-09-01, 09:53
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)
Farminka jesteśmy z Tobą, dobrze że jesteś w miarę opanowana. Dobrze by było jakby Tomuś wytrzymał jeszcze te 10 dni Trzymam kciuki.
Czekam dziś na informacje od Lilotki, nie wiem o której miała tą wizytę we Frankfurcie(chyba). W każdym razie czekam z niecierpliwością, wieczorem mogę mieć już problem z wejściem, bo rodzice z teściami przyjeżdżają i zostają do jutra na moje urodziny - tak, tak w tej małej kawalerce 6 osób na noc + Franio w brzuchu Jak na kolonii, chyba że teściowie się nie zdecydują.
Jeśli chodzi o przygotowanie to my nie mamy przygotowane praktycznie. Wczoraj jak powiedziałam mężowi z forum, że dziewczyny mają spakowane torby do szpitala, a ja nie mogę się spakować, bo jeszcze nie mam co to się trochę znerwicował. Ja ogólnie jestem w miarę spokojna, choć wolałabym już wszystko mieć. Niecierpię zakupów, mówie Wam, nie jak typowa kobieta, ja zakupów nie znoszę Niech mi ktoś wszystko kupi, ja oddam kasę i super
Dziś zaczynamy 25 tydzień. Wow. Dobrego dnia. Wrzesień się zaczął - lubię wrzesień
|