Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-01, 16:20   #4746
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Cytat:
Napisane przez kasica_89 Pokaż wiadomość
Dorotko super, że cukier taki dobryojjjj naleśniczki... mniami, ale zjadłabym takie na pikantnie

Żanetko pewnie, że lepiej się mile zaskoczyć niż nie mile rozczarować

Aniutka ale zazdroszczę tych grzybków już będziesz miała niezły zapas na święta

Melisko my będziemy spali z maluszkiem, chociaż bardziej z musu bo mamy dwa pokoje, a wątpie, że do rozwiązania zdążymy się wybudować
ale tak na poważnie to chyba bym się bała bo nasz chrześniak 4 letni miał bezdechy podczas snu i jakoś mnie to poschizowało
ale takiego 2,5-3 latka to bym już chciała uczyć spania samemu w pokoju
ale zazdroszczę urządzania osobnego pokoiku
nawet jeśli spałby w łóżeczku przy Was, to przynajmniej zabawki Ci się nie będą walały po sypialni

Czarnulka a jak tam Twoje objawy? w którym Ty jesteś teraz tygodniu? bo wydawało mi się, że jakoś podobnie jak ja

Ksuwka mój mąż byłby wniebowzięty gdybym mu buraczki zaprawiła, w ogóle podziwiam osoby, które mają smykałkę do robienia przetworów bo ja nie mam jakoś serca do tego

Ewuniu
jakie śliczności upolowałaś w ogóle zawsze miałam wrażenie, że dla dziewczynek jest większy wybór ciuszków niż dla chłopczyków

moja ostatnia beta z dzisiaj wynosi 1200... ale coś dużo przyrosło od piątku bo było 264
a czytałyście może mojego posta jak to jest z tym zaświadczeniem dla pracodawcy przy umowie na czas określony? miała któraś z Was może podobną sytuację?
Kasiu beta cudowna! To znaczy ze Twoje bliźniaki sie dobrze rozwijają przyzwyczaj sie do tej mysli pomysł i trzeba było przejść przy staraniach wiec ta dwójka za jednym zamachem to jest całkiem dobra opcja
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora