2014-09-01, 16:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie ciąży cz. 2
Cytat:
Napisane przez dziadzia237
wracając do tematu forum  Leany ile dostałaś zwolnienia po laparoskopii?? a ta kauteryzacja jajników nie jest w żaden sposób szkodliwa?Kurcze, ciekawe kiedy ja trafie na zabieg:/ też mnie to czeka jeszcze.
|
Cytat:
Napisane przez dziadzia237
Dziękuje  a ja naiwnie wierzyłam, że tydzień ewentualnie dwa. Niestety coraz więcej osób potwierdza, że się myliłam. No to się boje jeszcze bardziej. Ale może zanim do tego dojdzie stanie się cud 
|
To ja Cię pocieszę Zwolnienia szpitalnego dostałam 5 dni (od wyjścia) Lekarz powiedział, że więcej po laparo nie potrzeba - i faktycznie, gdybym miała pracę przy biurku, to myślę, że w środę spokojnie mogłabym już iść do roboty: ramiona przestały mnie boleć, brzuch już też tylko leciutko - czyli w zasadzie 4-5 dni po operacji jest spoko. Wczoraj było bunga bunga i też nic nie bolało, więc mam nadzieję, że już gorzej mi się nie zrobi Zobaczymy jutro, bo mam parę spraw na mieście do załatwienia.
No ale ja mam niestety cięższą pracę, więc dla pewności przedłużę sobie jeszcze zwolnienie 
Co do tej elektrokauteryzacji, to raczej rzadko zdarzają się jakieś komplikacje. Jedynym minusem może być utrata części rezerwy jajnikowej, dlatego najpierw powinno się sprawdzić czy jest ona w normie.
Generalnie, to co by się nie stało, to stwierdziłam, że i tak gorzej już nie będzie, skoro do tej pory moje jajniki nie wykazywały żadnej woli do działania