2014-09-01, 17:40
|
#162
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-04
Wiadomości: 4 042
|
Dot.: Mam bzika na punkcie zdrowego jedzenia-Ty też?
Cytat:
Napisane przez dezire
Czy jak gotujecie na parze brokuł - to solicie go? a jesli tak, to jak ? 
|
Na parze nie polecam. Tak jak pisała koleżanka wyżej - wychodzi nijaki. A po poddaniu go obróbce na parze ciężko jest go uratować. No.. chyba, że jakimś sosem jogurtowo-czosnkowym.
Czy któraś z Was używała cukru malinowego? Bo zamówiłam do pieczenia ciastek i zastanawiam się czy ten EKSTRAKT MALINOWY to faktycznie wyciąg z malin czy same E.
Ktoś tu pisał o tłuszczach. Czytałam ostatnio książkę, która pcha w tłuszcze i białka.. Spotkałam tam opinię, której nie znałam - podobno to nie węglowodany dostarczają energię do mózgu, a tłuszcz. Wiecie coś na ten temat?
__________________
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI
Piekarnik Laury
Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
|
|
|