Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gorrrące i pikantne rozmówki przy robótkach odcinek 26!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-01, 19:08   #581
SlonecznikB
Zakorzenienie

Dot.: Gorrrące i pikantne rozmówki przy robótkach odcinek 26!

Ja wróciłam z Ikei. Padnięta jestem. Kupiłam to co miałam kupić, czyli ramki na obrazki do przedpokoju, i oczywiście trochę więcej drobiazgów. Byłam z koleżanką i niestety nie obyło sie bez straty. Jak byłyśmy na obiadku, koleżanka miała oprócz torebki, drugą cos w rodzaju reklamówki, i ją zostawiła. Dopiero jak wychodziłyśmy to sie zorientowała. Niestety nikt nie zwrócił i tam gdzie zostawiła też nie było. Na szczęście strata nie duża. Najważniejsze klucze od mieszkania, ale bez adresu nikt z nich nie skorzysta , miała tam jeszcze parasolkę i stare buty które miała oddać do szewca w drodze powrotnej. Klucze u mnie zapasowe leżały, to nie miała problemu z dostaniem się do domu.

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Mirka widziałam, że uczestniczysz we wspólnym dzierganiu, trudny jest ten element do wyszydełkowania. Ja się przestraszyłam bo to w języku angielskim.

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Basia chyba zawstydziłaś podczytujących bo sie zmyli
SlonecznikB jest offline Zgłoś do moderatora