Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-02, 07:13   #3714
ja-ika
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Dziś Roczek obchodzi:

Olusia
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantki

Sto Lat, rośnij duża, zdrowa i uśmiechnięta

Miesięcznicę obchodzi:

Julcia, która kończy 11 miesięcy
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantki

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Czaszka dzieki Bogu akwarium wysoko
Ach ale sie ciesze, chory chlopczyk ktoremu jakis czas temu wysylalam pieniadze uzbieral potrzebna kwote do leczenia, pomoglo mu ponad 400 osob oby wyzdrowial http://www.siepomaga.pl/f/ofpd/c/1528
ja pomagam Kubusiowi z Limanowej. Porozsyłałam maile do znajomych, mam nadzieję, że Rodzica Kubusia uzbierają brakujące 1/3 kwoty potrzebnej do operacji
Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość

mam powod ulewań natki: nabiał. ewidentnie jak dostaje jogurt czy twarożek to ulewa jak dzidzia
ja odstawiłam gluten, na który znowu robiłam ekspozycję i od razu nocki lepsze
Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
A my dzisiaj byłyśmy na pieszej wycieczce w przedszkolu. 45 min w jedną stronę Nina najmłodsza i tylko jedno dziecko prócz niej nie chodzące. .. ale ogólnie fajne panie a dzieciaczki wszystkie takie blondaski albinoski Nina będzie 9 w grupie. I w ogóle ulzylo mi trochę po tej wizycie
a Nince się podobało?

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ----------

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam

moja biedna cebulka goraczkowała całą noc...nawet spał ze mna pierwszy raz...choc w tym wypadku nie ma się co cieszyć;/
teraz miał 39,5 spadło po 30 min od podania nurofenu forte i noszeniu/leżeniu w pozycji na kangurka na mnie....az sie nie ruszałam zeby nie obudzić ....co jeszcze dajecie na gorączke bo jemu jak spada to do 0k 37,2 mam w domu paracetamol a co innego dajecie.g
Ewcia łap siuśki i wio do analizy. Ja sobie pluję w brodę, że wcześniej tego nie zrobiłam
Zdróweczka dla Sebusia