2014-09-02, 15:19
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 2
hej
MaamaaZuzi o rany faktcyznie ostatnio ciagle cos sie u was dzieje mam nadzieje ze jakos sie szybko wyjasni o co chodzi,ze mama przestanie robic tajemnice-a jesli to cos z jej zdrowiem ze to nic powaznego,trzymam kciuki zeby sie wszystko ulozylo kochana
maciejka o kurcze :/ mojej siostrze sie starsznie zeby w ciazy sypaly,a mi po ciazy,wiesz ze to ze pod plombom cos sie dzieje to niekoniecznie wina zlego doczyszczenia? ja jeszcze mialam amalgamaty to pod kazdym mam próchnice 
a jak zostaly same scianki zeba nie zaproponowala Ci korony np? tylko to wtedy jest juz duzy koszt,wlasnie kolo 1000zl,plus kanalowe to moze nawet 1500zl wyjsc,mnie ta przyjemnosc kosztowala 1800zl masakra,i na 4 miesiace to musialam rozbic bo na raz nie dalam rady tyle kasy na zeba wylozyc
ale juz doczytalam ze da sie uratowac,to oby sie nic nie ukruszylo
ally wozek calkiem fajny jak na blizniaczy hehe,teraz sobie uswiadomilam ze moja sasiadka chyba podobnym jezdzi 
1141655 to super ze tata tak szybko bedzie w domu,to mocno trzymam kciuki za Twoje wyniki 
Asia1105 witaj 
widze ze jestes tez z Wrocławia masz juz jakis szpital upatrzony,czy jednak jako ze to molochy to odpadaja?
przeklete_pragnienia nie kojarze takiego dipu
a zachowanie kolezanki-kurcze przykro mi,mnie tak wystawila kolezanka w niedziele,bo sie zle czula,a mieszka 3 budynki dalej,ale co mialam zrobic-przykro tylko 
lui ja raczej sama na 3d ani 4d nie pojde z braku kasy wlasnie,ale czasem lekarka mi przelacza sama na 3d-ostatnio tak bylo
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------
Mlebi a Ty jak tam?
a aggo? aggo gdzie jestes? melduj sie
|
|
|