2014-09-02, 15:13
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: czy powinnam byc zazdrosna?
Cytat:
Napisane przez wada12
Jestem ze swoim chłopakiem prawie rok. Kiedy spotykaliśmy się na początku ( jeszcze nie byliśmy razem ) on pisał z pewną dziewczyną. Dużo pisali, o różnych głupotach. Potem kiedy zaczęliśmy byc razem oni dalej pisali. Nie za bardzo mi się to podobało. Po jakichś 3 miesiącach związku przeczytałam pewną rozmowę na jego fb właśnie z nią. Pisał, ze ona ma łądną koleżankę, potem, że ona też jest bardzo ładna, ze jakby nie ja i jej chłopak ( była wtedy od niedawna z jego dobrym kolegą) to byliby razem. Pisał, ze żaluje, ze nie starał się o nią kiedy była jeszcze sama itd.. Gdy się z nim o to kłóciłam to powiedział, ze z jego konta pisał jej chłopak, bo chciał ją sprawdzic, potem jednak powiedział, ze to on pisał tak na żarty, nudził się, chciał sprawdzic co ona napisze. Kłóciliśmy się przez to bardzo długo. W sumie ten temat do tej pory często wraca. Kazałam mu zerwac z nią kontakt. Ona wiedziała, ze jestem o nią zazdrosna itd. On nawet jej to wcześniej napisał, ze jestem o nią zazdrosna. Nie potrafie na nią nawet patrzec, gdy się czasmai przypadkiem spotykamy.
|
Dla Twojego wlasnego dobra juz Ci powiem, ze ten facet sie do zwiazku nie nadaje - nie wie czego chce i zachowuje sie jak dziecinny gowniarz,
oosbiscie mysle,ze Cie nie kocha tylko mu sie jakos tam podobasz - i tak samo ta kolezanka stad taki tekst, ale to jest naprawde niski poziom dojrzalosci
Cytat:
Mój chłopak powiedział, ze miał okazję, ale nigdy nie chciał z nią byc. Nigdy. Ona chciała, ale on nie. Przysięgał. Powtarzał mi to setki razy.
|
tak bo wyzej jest cos innego napisane a takie przysieganie to sobie mozna wsadzic... miedzy bajki
|
|
|