2014-09-03, 06:24
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. III
Dzień dobry, wiercę się i wiercę i zasnąć nie mogę 
ale miałam sen, śniło mi się, że Młody był już przy mnie! Był piękny! Pachniał! Dobierał się do mojego sutka przez bluzkę patrzył się wielkimi oczkami i miał czarne włoski
a wczoraj wieczorem jak leżałam na brzuchu ( ) to poczułam tak ze 3 razy STUK PUK, zamurowało mnie, wyłączyłam serial i przyłożyłam rękę do brzucha i tak słabo później znowu coś puknęło   myślicie, że się zacznie?!  
Kinqaa nie poznałam Cię :P i zazdroszczę mocnych kopniaków 
"Pierwsza miłość" to jest serial tak durny jak te Ukryte prawdy itp. też oglądam "Przyjaciółki" 
smerfetka też oglądam na necie zawsze do przodu odcinki 
kurde, zazdroszczę umiejętności szydełkowania, super
haha, niezłe z Was sąsiadki z alb 
ostatnio czytałam na jakimś mamusiowym wątku, wrześniówek że się dwie wizażanki poznały w szpitalu 
Myszunia super, że wszystko ok, no i że zdrowy chłopak, a jak dla mnie piękne imię, jak mój brat imię jest naprawdę super, nieoklepane przede wszystkim i pasuje do małego dziecka jak i do dorosłego chłopa 
mmgi Aniela to przepiękne imię 
fashion też nie lubiłam swojego imienia, a teraz to bardzo mi się podoba i sama bym tak nazwała córkę 
lilijka bardzo Cię podziwiam Ty jeszcze często bóle głowy miewasz, a feeee! Poza tym jakieś inne dolegliwości Cię gnębią?
Pokażę Wam później co upolowałam wczoraj w używkach
Edytowane przez bajlaga
Czas edycji: 2014-09-03 o 06:33
|
|
|