2014-09-03, 10:17
|
|
Żona Gargamel
|
Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Cytat:
Napisane przez Slodka_Marzycielka
Dziewczyny, które macie wysokich Tż zazdroszczę chociaż zastanawia mnie wy jesteście takie malutkie czy Tż tacy wysocy ? chociaż ostatnio poznałam dziewczynę, która ma Tż wyższego o dwa cm i jak idą na imprezę to spokojnie zakłada szpilki wysokie i idzie na impreze bo jej to nie przeszkadza, ja bym sie nie czuła
|
Ja mam 168 a TŻ 183 czy 184, więc oboje do niskich nie należymy 
Kiedyś miałam faceta tylko troszkę wyższego i źle się czułam, obcasów nie nosiłam.. To nie dla mnie 
Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612
Ja bym chciała buty pod kolor koloru przewodniego... bo byałych to nie znoszę... dam np. 150 zł za buty i 2 razy je założę? -.-
|
Ja też, będę mieć niebieskie na bank 
Cytat:
Napisane przez lenka990
ja mam chyba najbardziej standardowy rozmiar bo 38/39 ( zależy od buta) i właściwe o butach na przecenach mogę zapomnieć  W normalnej cenie bez problemu, ale z przecen to albo właśnie 4o, 41 albo 36,37
|
Mam to samo 
Ja zdjęcia regularnie wywołuje 2 razy do roku, na bieżąco, mam całą szafkę zawaloną albumami Uwielbiam je potem przeglądać, szczególnie takie z wakacji, z różnymi pamiątkami między zdjęciami!
|