Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-03, 10:21   #3079
Zanet84
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
bawarka to ściema, zdecydowanie herbatki ziołowe na niektórych podobno działają, a cukrowe ( hipp, bobovita i te inne granulowane) to ściema jakich mało
z domowych sposobów na laktację - kminek mielony przed każdym karmieniem - trzeba zjeść łyżeczkę, pychota! ale nie wiem czy to działa długofalowo, na mnie działało na sekundę, tzn czułam napływ mleka do piersi, było tego z 5ml i dalej du*a.
podobnie jak kminek działa karmi jak jeszcze próbowałam karmić i siedziałam z młodą przy piersi i butelką karmi w łapie, to mój małżon wymyślił slogan reklamowy "BO DZIECI SIĘ KARMI" na bazie dawnej reklamy sprite'a - "bo przyjaciołom się ufo"
ale karmi na mnie też działało chwilowo tylko. nic u mnie nie było w stanie rozkręcić laktacji długofalowo, a próbowałam naprawde wszystkiego.
bardzo podoba mi się to hasło nie myśleliście by zaproponować je do reklamy no i kaskę za to wziąć ? :P jest genialne choć pewnie miało by też wielu przeciwników

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez szybkawolna Pokaż wiadomość
Was tez dzieć kopie po zołądku ;p ?
Jak siedze to widze jak mi wypycha zoladek i cisnie go jakos na zebra ;p
po żołądku nie.....ale uwiera w jelita, boleśnie niekiedy...

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Powodzonka na wszystkich wizytach dzisiaj ! Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie

Ja wreszcie umówiłam się na to 3 usg na przyszły tydzień, co prawda to będzie mój już 32 tc, no ale jakoś wcześniej mi się nie udało umówić...
już chcę zobaczyć malutką

Edytowane przez Zanet84
Czas edycji: 2014-09-03 o 10:20
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora