Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy - posty chorobowe [wątek zbiorczy], cz. III
Cytat:
Napisane przez dezett
Wiem Ervisha i będę miała takie odstępy jak poznam ta podstawę btw całodziennego i ile w każdym posiłku z rozrosnienien na dni trening i bez
Proszę. Napiszcie mi ta podstawę jedzenia tak jak zapytałam i naprawdę mi to pomoże. .
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------
Dziękuję. Wszystko będzie dobrze jak dowiem się tego co każdy zdrowy człowiek wie a ja nie wiem przez ed. Nie chce sobie szkodzić popadać w kompulsy dlatego chcę wiedzieć ile mam jesc żeby było dobrze i będę mogła to modyfikować później. Przecież nie chce jeść codziennie idealnie. Ale brak tej gruntownej wiedzy mnie odbijają. Proszę. .
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------
Zrobie obiecuje. Jak już się dowiem tego o co pytam. Każdemu na ncj możecie to napisać s mi nie? 
1800kalorii
120g bialka
60g tluszczu
200g wegli?
|
Dezett wybacz, nie udzielam się tu na wątku ale go regularnie podczytuję (też mam problemy z jedzeniem itp itd) ale powiem Ci jedno: żaden NORMALNY człowiek NIE wie co to rozkład b/t/w, nie zna go i nie używa go w normalnym jedzeniu! To NIE jest gruntowna wiedza Ja też nie wiem Potrzebujesz pomocy i to szybko, przykro się czyta to wszystko mimo iż co jakiś czas "wychodzisz na prostą"...
Edytowane przez Mirianka
Czas edycji: 2014-09-03 o 10:26
|