Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blogi osobiste
Wątek: Blogi osobiste
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-03, 13:28   #14
Noire07
Raczkowanie

Dot.: Blogi osobiste

Wiem o co chodzi z użytkowniczkami wizażu, bo miałam z tym do czynienia jakieś 6 lat temu, kiedy założyłam tu konto. Dlatego przyznaję, że bywam tu rzadko.
Aczkolwiek nie powiedziałabym aż tak ogólnie, że blogi życiowe-osobiste nie są aż tak interesujące bo każdego interesuje coś innego
Ja lubię modę, kosmetyki, ale czytanie takich blogów to dla mnie właśnie nuda. Wolę poczytać recenzje kosmetyków na wizażu niż czytać recenzje kosmetyku, który musi być opisany w superlatywach bo taka jest zasada współpracy danej blogerki i firmy. Także nie generalizujmy
Mnie interesują blogi życiowe, lubię je czytać, bardzo zżywam się z autorkami. I odkąd pierwszy raz spotkałam się z blogami w 2001 roku tak pozostało.
Także czekam na linki - niekoniecznie Waszych blogów. Mogą to być blogi, które czytacie, lubicie. Wiem, że takich blogów jest mniej bo obecnie istnieje trend na "szafiarki" itp., ale wiem, że istnieją, podobnie jak ja, miłośniczki blogów osobistych.
Ten wątek nie musi tętnić życiem, można od czasu do czasu go odświeżać. W końcu to forum WIZAŻ, może być mniej dziewczyn o takich upodobaniach.
Noire07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując