Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz. 27
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-03, 14:13   #2425
seductivee
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 27

Cytat:
Napisane przez saseta6 Pokaż wiadomość
Witajcie ;] Jestem tutaj "nowa" i niestety w gąszczu tych watków poruszanych w ty7m temacie i pozostałych 26 części ciężko jest sie odnaleźć. Mam pytanie i ogroma prośbe odnośnie Dj'a - jakich możecie polecić (najlepiej z okolic dolnoslaskiego, lubuskiego, aczkolwiek wszelkie propozycje są pożądane). Widziałam, że w jednym wątku napisano, iż Majsterka, ex, żancia maja Dj'ów-może jakies opinie?

Serio?? Kurcze to zburzyłaś moja koncepcję-myślałam, że będę wypożyczać-zawsze taniej niżeli kupno. Co do szycia-wolałabym przymierzyć żeby widzieć jak wyglądam, niżeli troche tak "kota w orku" kupować...

eh te dylematy.
Dlatego, jeśli ktoś decyduje się na szycie, to musi to zlecić odpowiednio wcześnie, by był czas na przymiarki i ewentualne zmiany Ja biorę ślub we wrześniu, a dziewczyna z salonu powiedziała mi, że jak chcę szyć, to powinnam przyjść do nich z projektem w listopadzie/grudniu, a najpóźniej w styczniu, a szycie trwa 3 miesiące

Wypożyczenie wychodzi taniej, ale musisz poznać warunki, na jakich Ci tę suknię wypożyczą Są salony, które na każdą wyciągniętą nitkę będą zdzierać kasę, a są salony, które mają limit na uszkodzenia, który liczy się jako 'w cenie'
Ja byłam w salonie, gdzie można było porwać/uszkodzić dół sukni do konkretnej ilości centymetrów, a jeśli się ją przekroczyło, czy uszkodziło inną jej część w jakikolwiek sposób, to dopłacało się stałą cenę - 50zł Także takie warunki byłyby bardzo korzystne, bo jesli by się kupiło nową suknię, czy też używaną, to i tak pranie i łatanie jej wyszłoby drożej

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

Edytowane przez seductivee
Czas edycji: 2014-09-03 o 14:18
seductivee jest offline Zgłoś do moderatora