Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-03, 15:28   #4308
asdii
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV

Mysza Gratuluję!

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
hej
Niedawno wróciłam z miasta byłyśmy z mamą u kosmetyczki i nie zaplanowanie zrobiłyśmy sobie brwi nałożyłam pierwszy raz w życiu henne, nie moge się trochę przyzwyczaic do siebie, bo jest teraz taka mocniejsza. U mamy mi ise bardzo podoba a u siebie się czepiam choć moja mama ( bardzo szczera) mówi że mi ładnie. Poczekam aż zblednie :P

W ogóle nie uwierzycie hah mam już zarezerwowany termin u kosmetyczki !:P na ślub. Robi śliczne makijaże, naprawdę cudoo i na 2015 ma juz mega pozajmowane i na 2016 ma jeden termin z 11 czerwca ( zastanawiałam się nad tym terminem) i mama stwierdziła że co nam szkodzi i się zapisałyśmy już na wrzesień hah :P

Mój tż jest jakieś 14 cm wyższy, szpilki mogę założyć, choć nie przepada jak mam je na nogach :P
Ooo, to okazuje się że jak lepsza kosmetyczka to też już trzeba terminy rezerwować? Kurczę jak tak dalej pójdzie to wszystko beziemy miały zrobione i poumawiane dwa lata wczesniej i potem tylko czekac nam zostanie:P

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora