Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-03, 18:35   #332
Ciemna163
Kociara

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Wiecie co się dzieje z Szavką? Porzuciła YT? Widzę, że na insta i fb jest aktywna, ale ostatni filmik sprzed 2 miesięcy
też jestem ciekawa, tesknię za jej trajkotaniem Pewnie zajęta przygotowaniami do ślubu

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
minthema Glam-shop, nabardziej podrabiająca firma, a zapowiadało sie tak fajnie...
idealne podsumowanie

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
no tak sie składa, że zwykle bazuje na jednej bazie (w sumie nasze koło ma AŻ 2 ) i tak. tam jest jedynie potok w lesie. zimny potok. nie mówie, że miejsc intymnych nie myje bez pisania bajek proszę ;p ja w ogóle nie miałam zamiaru się tłumaczyć tylko stwierdziłam iż po batiste nic mi się nie dzieje. take it easy

i czy na wizażu już nie było dyskusji pt "co ile która sie myje"?
dziewczyny, każdy jest inny - ja np. myję co 4-5 dni, czyli jakby nie patrzeć raz w tygodniu. Tłuste zaczynają być 6 dnia i puszą mi się końcówki, bo potrzebują większego odżywienia. Brzmi to trochę jak sci-fi, ale póki co tak jest i jest to bardzo wygodne

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=qGmOfCYg19Y
napoj, spray do kibla... serio? szlafrok? wtf
A co jest złego w tych rzeczach? Przecież to niekosmetyczni ulubieńcy, bez konkretnych kategorii, więc moze pokazywać co jej się podoba Poza tym mnie "spray do kibla" ucieszył, bo szukam właśnie czegoś dobrego do łazienki
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora