Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gorrrące i pikantne rozmówki przy robótkach odcinek 26!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-03, 18:48   #785
SlonecznikB
Zakorzenienie

Dot.: Gorrrące i pikantne rozmówki przy robótkach odcinek 26!

Jestem melduję się, pogoda prześliczna dzisiaj. Trzeba z niej korzystać, bo pewno takich dni z cudnym słoneczkiem będzie coraz mniej.
Cytat:
Napisane przez Monika_75 Pokaż wiadomość
przebrałam 7,5 kg
Monia przeczytałam, że przybrałaś 7,5kg i pomyślałam, że masz niezłe tępo, przez miesiąc

Cytat:
Napisane przez Szydełkomaniaczka Pokaż wiadomość
Witam, melduję że żyję, ale nie mam dostępu do kompa i nie mam czasu was doczytać, ale może niedługo będzie lepiej......
U mnie na razie trochę sie uspokoiło, może mąż zrozumiał po tej akcji z pożarem, że zycie jest za krótkie, aby marnować je na kłotnie i wojnę. Powiedziałam mu to, że gdyby wybuchł w nocy to już by nas nie było i straciłby całą rodzinę......
Pozdrawiam Was serdecznie trzymajcie się
Małgosiu zaglądaj jak tylko możesz. Czasem coś złego na dobre wychodzi, oby teraz tak właśnie było z Twoim mężem.

Mirka ma rację z pogodą u nas, cudna, przyjeżdżajcie do Łodzi

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Właśnie dostałam 2,5 kg malin. Co tu by zrobić, pewnie malinówkę, ale to jutro, maliny dzisiaj zbierane to nic do jutra się nie stanie
SlonecznikB jest offline Zgłoś do moderatora