Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-03, 19:47   #363
2011607111034
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII

Cytat:
Napisane przez Raczyna Pokaż wiadomość

nigdy nie zdarzyło mi się mieć pracy bliżej niż 5km od domu, a w szpitalu, gdzie przed 7 musiałam być na stanowisku, pracowałam kilka lat dojeżdżając 40 min tramwajem albo 30min rowerem

jedynym przypadkiem mycia włosów wieczorem, jaki do tej pory znałam jest Karola ze stylizacji i moja kumpela, która zawsze wygląda niechlujnie bo ma włosy pogięte i sterczące na wszystkie strony, jak się okazało właśnie dlatego, że myje je wieczorem i idzie spać z wilgotnymi

ale spoko, rozumiem już że niektórzy lubią spać na mokrej poduszce, przyjęłam do wiadomości
Nie, moja poduszka nie jest mokra, ponieważ włosy po odwinięciu ręcznika są wilgotne, a nie mokre. Ale tak jak napisała Bellitudoo powinnaś być z tym zjawiskiem zaznajomiona.

Nie są też pogniecione i sterczące, ale zapewne mi nie uwierzysz, bo skoro Twoja koleżanka tak ma, to na pewno każdy tak ma. Nie to żeby były różne rodzaje włosów, co to, to nie.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2014-09-03 o 19:48
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora