Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-03, 20:21   #1256
IsiaG
Zadomowienie

Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Hej babeczki,
monini może to 500zł to było jak nie wskażesz kierowcy - też tak dostałam chyba w kwietku ale olałam sprawę, nawet nie odpisałam na to pismo i cisza... Dlatego pytałam kto wystawił mandat

Bazi wiesz, ja się na butelkach nie znam ale wiem, że są tak różne, że dzieciaki różnie reagują, więc to może jakiś trop. Oby było coraz lepiej!

Ja dziś byłam nieco skrócić włosy. Już je miałam bardzo długie i ciężkie, więc trudno było nawet umyć. Teraz mam głowę lekką jak piórko choć nadal są dosyć długie (jak je daję na przód to sięgają sutków )

Kupiłam sobie poduchę/rogala do spania i mam nadz, że w końcu będę się wysypiać.
Jutro o 15.20 drugie prenatalne i mam nadzieję na 100% potwierdzić płeć, bo zakupy mnie ciągną

Miłego dzionka kochane

Dawaj zdjęcie w krótszych włosach. I oczywiście z niecierpliwością czekam na płeć...żeńską.

Cytat:
Napisane przez anastazja_a Pokaż wiadomość
No i byłam u lekarza, jest 8tc! Tyle gadania, wywiad i emocje...czułam tremę po prostu. Wyobrażacie sobie?

Noooo, ja sobie wyobrażam. Rodzisz w kwietniu?

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Hej, jakoś milej się tu zrobiło
szczerze mówiąc mi najbardziej brakuje Kwici i Linki, tak się czekało na wasze ciąże a teraz tak malo piszecie, ale oczywiście rozumiem to

super że już III trym
ja potrzebowałam. I jeszcze siostra mi donosiła bo mi brakło
kaptórki wystarczy jedna para. U mnie w szpitalu mówili że tylko i wyłącznie BabyOno i tylko rozmiar S. mój TŻ dostał tylko L i oczywiście było do niczego. Aventa też nie polecają

Kwicia trzymam jutro mocno kciuki!! A jak ruchy? czujesz już coś, bo Ty szczuplutka jesteś

Bazile szkoda że Adusia ma kolki, Kamil też tak miał. Sab simplex dużo pomagał, ale nigdy do końca.
a dajesz jej witaminy? Jak tak to o której?

U nas wszystko ok. Kamil jak zwykle musi po miesiącu grzeczności mieć tydzień buntu, więc własnie ma. Piszczy o wszystko, na wszystko, a ja dostaje świra
Sprzedaliśmy auto, kupujemy lodówke
My auta nie sprzedajemy ale za to kupiliśmy zamrażarkę, bo na tej wsi to się przyda. W tej lodówce mam mały zamrażalnik a jak kupimy trochę mięsa na wędliny czy kiełbasę, to się ciasno robi.
Lidka też piszczy ostatnio i chyba ma lęki, że wychodzę do pracy, bo non stop wisi na mnie i chce na ręce a ja nic nie mogę zrobić. Aczkolwiek udało mi się dziś posprzątać w aucie a Lidka była obok. Zajęła się nowym wózkiem i lalką.

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
z chęcią bym uzgodniła to z J powiem jej dziecko jak chcesz długą wypustkę kopni w lewe zebro a jak krótką to 3 razy w pępek

Hmmm a jak kopie 2 razy w prawe żebro?
A tak w ogóle to po co są kapturki? Ja nie używałam i nawet nie wiedziałam że coś takiego jest.

Jestem padnięta po pracy.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora