2014-09-03, 20:32
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: zamiast oświadczyn dupa blada;/
już po rocznicy-więc żadnej niespodzianki nie będzie...
Nie wiem czy to zrozumiecie-jest idealny jako partner-człowiek do życia,ale jako partner do mnie-zawala trochę..
cały czas jest czepianie się mnietutaj ,że źle dziecko traktuję itp. a prawda jest taka że P. zastępuje mu ojca z którym nie ma kontaktu. Opiekuje się nim,bierze do kina,chodzi do lekarza-nie potrzeba ślubu,zeby był jak jego ojciec..choć wiem że synek by chciał.lecz tu naprawdę chodzi o zupełnie inny aspekt. Chodzi o mnie.. ja może poprostu potrzebuję tej deklaracji. Chcę jasności. Co do zamieszkania razem- P. mieszka 13 km ode mnie i zadeklarował się że jeśli sie zdecyduje na zamieszkania razem-będzie to u mnei w mieście-po to żeby mały nie musiał zmieniać szkoły przede wszystkim,ale dlatego też że P. tu pracuje.,,ale nie.nie moze być tak że jestem stawiana pod ścianą. P-tłumaczy to tak- kochanie po co się teraz zaręczać-ja jak się z Tobą zaręczę to będę chciał w niedługim czasie wziąsć ślub. a jakbym to zrobił teraz to w glowie mielibyśmy szukanie mieszkanie i sto milionów innych spraw,a nie "to" więc najpierw zamieszkajmy razem-a potem ja o wszystko zadbam... no tak...bo ja nie mam nic do powiedzenia ehh.. ja wiem że on nie chce źle.. moze to on ma racje a nie ja..
|
|
|