2014-09-03, 23:26
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pewien problem
Nie ,nie miała wcześniej innego partnera z którym wiązałby ją sprawy intymne rzecz jasna. Jestem jej pierwszym partnerem z którym rozpoczęła jakiekolwiek sprawy seksualne.
No właśnie to jest dla mnie bardzo przykre że nie potrafie do tego orgazmu jej doprowadzić podczas gdy głupie oparcie łóżka było jej w stanie to zapewnić 
Podczas minetki nic kompletnie nie czuje przyjemnego ,a jedynie jakieś łaskotanie więc nawet tego nigdy już nie ma (czego mi brakuje) co najwyżej przed stosunkiem trochę poliże by naślinić ją.
Przy próbie pieszczenia łechtaczki palcem odczuwa dyskomfort i z tego co mówi jakby jakieś kłucie (staram sie być jak najdelikatniejszy) i dla mnie to chore że dotyk palcem ją może boleć ,a ocieranie o jakieś za przeproszeniem gówno doprowadzało ją ... choć potem bardzo ją bolało a wargi puchły nawet na pare dni.
Co do pozycji na jeźdzca to nie bardzo ponieważ jest ona bardzo ciaśniutka i malutka i przy tej pozycji jest wykluczone ponieważ bardzo by ją bolało gdyż jak na jej oko mam penisa dość grubego i dużego więc zazwyczaj kochając się wsuwam jedynie jakoś do połowy.
Ja chciałbym bardzo to zmienić ,ale każda próba sprawdzenia co i jak kończy sie na niczym. Dodatkowo przez to że jest jakby na to zamknieta i bardzo sie denerwuje gdy próbuje zająć sie bezpośrednio jej łechtaczką bo uważa że to jej wina że "nie działa" ,że jest niedorobiona i że na nią nie zasługuje itp.
A co do pieszczot piersi to sytuacja równie dziwna bo nie lubi pieszczenia sutków. Lubi gdy dotykam piersi całą dłonią tj. uciskam,obejmuje,ugniatam ,ale w ogóle nie lubi gdy dotykam bezpośrednio jej sutków lub je liże,ssam czy całuje.
Sam już nie wiem co robić i myśleć. Czy to normalne czy po prostu brzydko ujmując jest jakaś "drętwa"?!
Edytowane przez Leo1234
Czas edycji: 2014-09-03 o 23:30
|
|
|