Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-03, 23:04   #3224
martha330
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez hekate87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Od 2 msc Was podczytuję, ale macie takie tempo, że ciężko nadążyć dopiero od tego pon nie pracuję wiec mam w koncu czas na regularne czytanie Zostało mi jeszcze 40 stron do nadrobienia z tej części mam na imię Kasia, jestem z okolic KRK/KATOWICE ;-) Termin porodu mam na 7 listopada będę miec synka Maksymilianka ;-) to moje pierwsze dziecko. Mam 27 lat ;-) Witam wszystkie

Ja dopiero zaczynam małymi kroczkami kompletować wyprawkę ;-) Parę rzeczy mam już upatrzone ;-) jeśli chodzi o wózek to podoba mi się Roan Teo - co o nim sądzicie? Marita też jest cudna ale wielka i chyba dobra tylko na zimę ;-)
witamy

Mamusiek przybywa, nie ma co razem raźniej, bo wielu rzeczy można się dowiedzieć!
ja powoli szykuje się do spania, jutro dzień pelen wrazen ( jak zawsze podczas wizyt )
podliczyłam jeszcze potrzebne zakupy i na all wyszlo mi prawie 400zl, liczyłam ze zmieszczę się w 300zl bez przesyłek, ale lozeczko, materac i wanienieka to must have wciąż waham się co do przewijaka, brac nie brac?

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora