Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-04, 08:00   #3237
Frau Gizela
Rozeznanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Futbolowa oby było dobrze!

Cytat:
Napisane przez hekate87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Od 2 msc Was podczytuję, ale macie takie tempo, że ciężko nadążyć dopiero od tego pon nie pracuję wiec mam w koncu czas na regularne czytanie Zostało mi jeszcze 40 stron do nadrobienia z tej części mam na imię Kasia, jestem z okolic KRK/KATOWICE ;-) Termin porodu mam na 7 listopada będę miec synka Maksymilianka ;-) to moje pierwsze dziecko. Mam 27 lat ;-) Witam wszystkie

Ja dopiero zaczynam małymi kroczkami kompletować wyprawkę ;-) Parę rzeczy mam już upatrzone ;-) jeśli chodzi o wózek to podoba mi się Roan Teo - co o nim sądzicie? Marita też jest cudna ale wielka i chyba dobra tylko na zimę ;-)
Dzień dobry! Grono katowiczanek coraz bardziej pokaźne

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
jednym okiem nadrobiłam, jutro się ustosunkuję bardziej bo teraz ide spać!

Jerz cały i zdrowy. rogów nie ma, ogona też nie widać, więc może nie urodzę jednak antychrysta waży 1700gr, wiec ma szanse być ciut mniejszy niż Malwa, która na tym etapie ważyła 1900 i wszystko ok, pyzuch z niego straszny!

ja też na 15 sama idziesz czy z TZ-em? bo ja sama

dobranoc wszystkim i do jutra!
Kurpianno chyba sobie Ciebie kupię

ja jednak dostałam potwierdzenie na 3. października, tyle tylko, że mi się w spamie zapisało ;-)

a 15. września jest w Qbusie w Kato, odnajdziemy się jakoś? znak rozpoznawczy - wielki brzuch

u nas dziś znów płacz przy wchodzeniu do sali do tego M. od czasu do czasu pokasłuje, a od tego płaczu to jeszcze kataru dostanie i tyle z tego będzie

zabieram się za poprawianie pracy magisterskiej, robienie zestawień z PKW i prezentację na szkolenia. Całe szczęście, że już zdążyłam przygotować nuty na przyszłoniedzielne śpiewanie ślubne. Jeszcze by się przydało jeden projekt poprawić... Zaś wszystko na raz, a mam czas tylko do 12, bo obiecałam Marysi, że zaraz po obiedzie ją odbiorę, żeby nie leżakowała.

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Moja corcka spadla rano z lozka: niby sie wyglupiala i zamkniete oczy miala, siedziala na brzegu i spadla glowa w dol.....oczywiscie ryk na calego, oklady lodem , no i wielki placz w przedszkolu ze ja boli
na takie akcje zawsze pomaga maść heparynowa. Jest wtedy mniejsze prawdopodobieństwo, że będzie sinior na czole!

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!

Właśnie wróciłam ze szkoły, mój synek dziś poszedł do sali dzielnie, już bez ani jednej łzy Dzisiaj ma urodziny, więc jak go odbiorę to jedziemy po prezent, a w niedzielę wybieramy się na cały dzień do Szczecina

Witam nowe mamuśki

Fajnie, że wizyty udane i same dobre wieści przynosicie, że z maluszkami ok bo my to stare baby, radę sobie damy

Sto lat dla Młodego. W sumie jak on ma na imię? Bo jakoś albo nie zapamiętałam, albo się nie chwaliłaś imionami chłopaków
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora