Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy - posty chorobowe [wątek zbiorczy], cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-04, 08:14   #130
Ervisha
Zakorzenienie

Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy - posty chorobowe [wątek zbiorczy], cz. III

Cytat:
Napisane przez catelyn95 Pokaż wiadomość
A ja chyba zaczęłam tyć, tzn. chyba przytyłam już. Tak mi się wydaje, widzę to po sobie. Nie chce się ważyć, boję się, że dostanę jakiegoś szoku kiedy zobaczę więcej.. Mam nadzieję, że dam radę i jakoś wytrwam. W sumie dziwne byłoby gdyby waga nie ruszyła, prawda? Nie jem mało, powiedziałabym że bardzo dużo.

I dzisiaj byłam ze znajomymi i jakoś tak wyszło, że zjadłam frytki, już po drugim śniadaniu i przed obiadem.. Były wyrzuty, może i nadal są, ale nie opuściłam później żadnego posiłku (teraz jeszcze jem jabłko - nie ze sklepu, soczyste i pyszne jest )
Wiesz co nie patrz na wygląd... Jak zaczynasz więcej jesć to poprawia się wyglad cery, oczy itp. ale to nie oznacza ze przytyłaś, moze Ci się tylko tak wydawać... Jak byłam w szpitalu to dziewczyna po 2 dniach (a może nawet po jednym) powiedziała "Wiesz co ja chyba przytyłam na rękach".... a to było nie możliwe....

A wiesz ze takie wypady to normalność? Cieszę się, że sobie poradziłaś... a wyrzuty z czasem znikną tylko się odkarm

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując