Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-04, 09:25   #107
Blondi2989
Blond forever!

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II

Hej
Kawa wypita, ale niestety nie pomogła, spaaaać mi się chce...
Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
Podziela to, że nie chcemy wesela. Z jednej strony też chciałby taki mały obiad, ale boi się, że jego rodzeństwo się obrazi...
Ktoś z Waszej dwójki musi ustąpić w takim razie...
Aczkolwiek takimi "kombinacjami" można czasami pokonfliktować ludzi.
My z TŻ na szczęście oboje chcieliśmy wesele i to duże, rodzinne, bo my gwiazdy jesteśmy
Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
Witam się ze wszystkimi, poranna porcja CV powysyłana, po 14 mam kolejną rozmowę (telefon zadzwonił po tym, jak powiedziałam TŻtowi że nikt nie dzwoni i że mam doła hehe )... Ładna pogoda, oby taka była jak najdłużej
Rise dziękuję Ci za ten przepis na fritatty - zrobiłam wczoraj na kolację i były mega!

Powodzenia na rozmowie (mój TŻ też dzisiaj idzie na rozmowę w sprawie pracy)

W ogóle po ślubie otwierają się klapki na oczy czasami, mówię Wam... Nie narzekałam na teściów, ale od 3 miesięcy tyle sytuacji spowodowało, że zmieniłam o nich zdanie, że masakra...
I wczoraj się znowu wkurzyłam, bo za 3 tygodnie jedziemy do brata TŻ do Warszawy na chrzciny jego córci i z racji tego, że jego drugi brat nie jedzie to nie opłaca się nam jechać samochodem we dwójkę, więc moglibyśmy się zabrać z rodzicami TŻ, bo jadą we trójkę (teściowie+babcia - tu szok, bo ani na weselu u tego brata nie była, ani na chrzcinach poprzedniej wnuczki,a teraz jedzie), co prawda Yarisem, ale teściowa wczoraj powiedziała, że oni mają tyyyyle rzeczy do zabrania, garnitury (jeden dla ojca) i raczej nas nie zabiorą - w jedną stronę! A pakowania na jedną noc, oni na dwie, bo zostają do poniedziałku, my wrócilibyśmy w niedzielę Polskim busem, bo ja w poniedziałek idę do pracy.
Masakra, nawet w pierdołach nie można na nich liczyć.
To się wygadałam

Edytowane przez Blondi2989
Czas edycji: 2014-09-04 o 09:28
Blondi2989 jest offline Zgłoś do moderatora