Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Cytat:
Napisane przez Meliska86
No i miałam USG przez brzuchal i bobas spał sobie  normalnie tak wyraźnie było wszystko widać ze szok. No i babeczka chciała go obudzić śturała go tam klepała, aż wkońcu się obudził i tak zarąbiscie machał rękami jakby chciał powiedzieć: ejjj ja śpię  i wtedy się pobeczałam  widok niesamowity, bo ostatnio była taka mała kropka a teraz ta kropka wygląda jak człowieczek 
|

Napisałam do Groupona, żeby anulowali mi ten voucher na noc w "hotelu", co chciałam z TŻ pojechać Mail, żeby zabukować noc, nie działał, telefon albo do baru albo restauraji (WTF?) i doczytałam wtedy jakieś opinie, że te pokoje są nad barem, że głośno, że meldujesz się w barze... Przestraszyłam się, prawdę mówiąc, i anulowałam.
I teraz kombinuję, gdzie i jak z TŻ pojechać, bo za tydzień ma urodziny i od półtora roku nigdzie się stąd nie ruszał i mi go szkoda