2014-09-04, 10:25
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)
Cytat:
Napisane przez gosiakk23
Wiecie że już 11 wrześniówek sie rozpakowało!!??? OOooo Maaammmooo!!! I jeszcze dziś któraś najprawdopodobniej będzie miała CC
Oczywiście trzymam kciuki, i czekam z niecierpliwością na relację po 
|
Jeny, a to dopiero 4! Co one tak pędzą? 
Cytat:
Napisane przez farminka
Brawa za kolejne tygodnie i kciuki za wizyty dla wszystkich potrzebujących  U mnie spokojnie, nawet wcale mi brzuch nie twardnial wczoraj. Chyba zmniejsze sobie dawkę magnezu, bo tak mnie zrelaksowal, ze w końcu nie urodze wcale, a jednak za te 2-3 tygodnie to bym chciała  Teraz czekam na ktg. Ciekawe co tam dzisiaj wyjdzie.
Laila cieszę sie, że okazało się, że sytuacja nie jest jednak aż tak poważna. Trochę Cię podreperuja i za parę dni bedziesz w domu 
|
Super, że już lepiej u Ciebie Trzymam za ktg 
Cytat:
Napisane przez Ol7cia
Witam
Ale mamy dzisiaj piękny dzień
Magsik, Laila cieszę się, że jesteście pod dobrą opieką  i że już pozytywniejsze myślenie się zaczęło  mimo wszystko dalej 3mam
Gosiak  za nowy tydzien i to już 37  super  )
Ja jak na razie też nie mam bolesnych skurczy, jedynie co to napinanie brzucha, ale po chwili puszczają więc też nie panikuję.
W końcu wczoraj wróciłam i zobaczyłam postępy prac mojego M  ) i jestem zachwycona  w końcu zaczął działać, dzisiaj ma skręcać meble. Ogólnie jeśli chodzi o poród to u mnie nie może być teraz o tym mowy, mamy taki pierdzielnik w całym domu, że to masakra   ale na szczęście teściowa ma dzisiaj i jutro wolne także pewnie ogarnie. Kurde trochę mi tak głupio, że ona chodzi i sprząta a ja nic nie pomagam tak trochę mi niezręcznie, ale same pisałyście żeby się nie forsować....
Oglądałam wczoraj Kossakowskiego i powiem Wam, że ciarki mnie przeszły i nie wiem albo ja sobie inaczej to wszystko wyobrażam, albo faceci po prostu są słabi... Aż spać nie mogłam 
|
Rozumiem, że Ci niezręcznie, mi by też było, ale jak nie możesz, to możesz. Teściowa na pewno nie ma Ci za złe Odpoczywaj i ciesz się, że ma kto Wam pomagać 
Nowa ale chcesz jeszcze przed porodem się bronić, czy już po?
Dziewczyny gratulacje za kolejne tygodnie!
|
|
|