Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-04, 10:25   #1155
mortisha84
Zadomowienie

Dot.: Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)

Cytat:
Napisane przez gosiakk23 Pokaż wiadomość
Wiecie że już 11 wrześniówek sie rozpakowało!!??? OOooo Maaammmooo!!! I jeszcze dziś któraś najprawdopodobniej będzie miała CC

Oczywiście trzymam kciuki, i czekam z niecierpliwością na relację po
Jeny, a to dopiero 4! Co one tak pędzą?

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Brawa za kolejne tygodnie i kciuki za wizyty dla wszystkich potrzebujących U mnie spokojnie, nawet wcale mi brzuch nie twardnial wczoraj. Chyba zmniejsze sobie dawkę magnezu, bo tak mnie zrelaksowal, ze w końcu nie urodze wcale, a jednak za te 2-3 tygodnie to bym chciała Teraz czekam na ktg. Ciekawe co tam dzisiaj wyjdzie.
Laila cieszę sie, że okazało się, że sytuacja nie jest jednak aż tak poważna. Trochę Cię podreperuja i za parę dni bedziesz w domu
Super, że już lepiej u Ciebie Trzymam za ktg

Cytat:
Napisane przez Ol7cia Pokaż wiadomość
Witam

Ale mamy dzisiaj piękny dzień

Magsik, Laila cieszę się, że jesteście pod dobrą opieką i że już pozytywniejsze myślenie się zaczęło mimo wszystko dalej 3mam

Gosiak za nowy tydzien i to już 37 super )

Ja jak na razie też nie mam bolesnych skurczy, jedynie co to napinanie brzucha, ale po chwili puszczają więc też nie panikuję.
W końcu wczoraj wróciłam i zobaczyłam postępy prac mojego M ) i jestem zachwycona w końcu zaczął działać, dzisiaj ma skręcać meble. Ogólnie jeśli chodzi o poród to u mnie nie może być teraz o tym mowy, mamy taki pierdzielnik w całym domu, że to masakra ale na szczęście teściowa ma dzisiaj i jutro wolne także pewnie ogarnie. Kurde trochę mi tak głupio, że ona chodzi i sprząta a ja nic nie pomagam tak trochę mi niezręcznie, ale same pisałyście żeby się nie forsować....

Oglądałam wczoraj Kossakowskiego i powiem Wam, że ciarki mnie przeszły i nie wiem albo ja sobie inaczej to wszystko wyobrażam, albo faceci po prostu są słabi... Aż spać nie mogłam
Rozumiem, że Ci niezręcznie, mi by też było, ale jak nie możesz, to możesz. Teściowa na pewno nie ma Ci za złe Odpoczywaj i ciesz się, że ma kto Wam pomagać

Nowa ale chcesz jeszcze przed porodem się bronić, czy już po?

Dziewczyny gratulacje za kolejne tygodnie!

Niunia

Bobas
mortisha84 jest offline Zgłoś do moderatora