Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-04, 10:32   #1264
Linka1984
Zakorzenienie

Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość

oby jednak nie cukrzyca.
A chcesz tak odrazu uzywac tych nakladek? Czy dopiero jak bedziesz miala trudnosci?
Osobiscie polecam Ci najpierw sprobowac bez,dziecko czasem potrafi wyciagnac sutka.A dwa jak sie przyzwyczai do nakladek,to potem moze byc problem z odstawieniem tych oslonek.
Tak przynajmniej miala moja kolezanka.
Ja przy dwojce nie uzywalam wogole,nawet nie wpadlam na pomysl zeby wczesniej sie zaopatrzyc.Przy Szonie mialam ciezkie 2 tyg pod wzgledem bolu,ale zaciskalam nogi i przezylam.Przy Adzie poszlo gladko.
ja jestem w ogole za tym zeby nie karmić. Nie znosze dotyku sutków. Zagryzłabym męża , lekarza i dziecko. Jak widze matkę karmiącą mam odruch wymiotny i nic na to nie poradze. Jeśli w ogole mam spróbować podać pierś to tylko i wylącznie przez kapturek albo wcale Dopare tygodni wstecz byłam kategorycznie przekonana ze nie i koniec. To duzy krok na przód ze chce w ogole spróbowac..

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Jaki masz wynik obciazenia?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja durna laziłam po podaniu glukozy i sobie pewnie zanizyłam wynik ale miałam 138 po 2h

3690 gram szcześcia <3
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora