Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TŻ nie chce dochodzić.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-04, 11:15   #6
201607231711
Konto usunięte

Dot.: TŻ nie chce dochodzić.

Cytat:
Napisane przez Siouxsie Pokaż wiadomość
W sumie seks uprawialiśmy dopiero z 5 razy - z czego żaden nie był zaplanowany. Tzn. Wiadomo...w końcu można się domyślać, że prędzej czy później znów do tego dojdzie, więc myślałam, że on jako bardziej doświadczony w tych kwestiach zaopatrzy się w prezerwatywę. Nie robi tego, więc domyślam się, że jest ich przeciwnikiem. Wspominałam mu, że pewnie byłoby fajniej, jakbyśmy byli przygotowani. Przytaknął mi, a i tak nic nie zrobił w tym kierunku. Ogółem nie wspomina nic o antykoncepcji :O To ja napomknęłam coś tam o tabletkach. A on na to nic. W dodatku potrafi dosyć długo wytrzymać tam ,,w środku", więc przypuszczam, że się jakby wytrenował. Może z byłą stosował właśnie coś takiego. Ale to co? Z nią też nie kończył? W każdym bądź razie, ja i tak mam już przepisane tabletki.

A może on się jeszcze nie czuje przy mnie w 100% pewny i jakby...wstydzi się ,,nabrudzić"? Mogłoby tak być? Wiem...najważniejsza jest rozmowa, ale on twierdzi, że wszystko jest w jak najlepszym porządku oO

Co do braku zabezpieczenia jeszcze raz zaznaczam, że wiem z czym się to wiąże. Moje ryzyko. Aczkolwiek w ciąży nie jestem, bo dopiero co skończył mi się okres (przebiegł dokładnie według terminu i wszystko w najlepszym porządku).

Nie rozmawialiście normalnie w prost o antykoncepcji? Wspomnienie o tym, żeby sie przygotował do tego sie nie zalicza.
Myśle, ze taka rozmowa, a przy okazji nawiązanie do tematu wątku rozwieje wątpliwości

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
201607231711 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując