Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2015 - cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-04, 11:47   #282
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 2

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
Heh, kochana mozemy podac sobie rece tez wczoraj schizowalam I tak samo mam. Ale ja zainwestowalam w te paski ph, o ktorych kiedys wam pisalam (majatek: ok 7 zl z dostawa ) I jak czulam sie wczoraj za mokro to sprawdzalam ph. Wody maja zasadowe, a mi wyszlo w normie to od razu sie uspokoilam polecalam wam wtedy wlasnie rowniez do tego celu, bo jak bedzie dziec wiekszy, mozna popuszczac mocz I schizowac ze wody sie sacza. Mozna sie uspokoic, a nie latac po ip. A oprocz tego takie paski sa uniwersalne, slrawdzisz i ph wody, moczu i czego tylko chcesz w swym gospodarstwie domowym
Hmm, a ja przy ostatnim badaniu moczu miałam ph 8, czyli zasadowe. Więc mogłabym się pomylić i dalej nie wiedzieć czy to wody czy nie? Jak myślisz?
A podasz stronę, z której zamawiałaś te papierki? Ja wczoraj oglądałam w internecie, ale to same drogie widziałam, około 30/40 zł. A może to inne były?
Chyba szybciej wyląduje w psychiatryku niż na porodówce

aaa, już dobra, Ty mówisz o papierkach lakmusowych a ja wczoraj jakieś specjalne widziałam. Polecę i kupię te lakmusowe. Dzięki

Edytowane przez przeklete_pragnienia
Czas edycji: 2014-09-04 o 11:49
przeklete_pragnienia jest offline Zgłoś do moderatora