2005-07-02, 09:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobra wiadomość dla trądzikowców :)
wymrażanie juz miałam, ale to niestety pogorszyło w moim przypadku sytuację
i jest jeszcze wieksze nasilenie brodawek na brodzie, nowy Dermatolog podobno bardzo dobry, powiedzial że wymrozi mi pozostałości jeśli takie bedą bardzo dokładnie ale to po 2 czy 3 miesiącach a teraz mam się złuszczać mocno bo w moim przypadku tylko to pomoże
więc słucham tego dermatologa bo to moja ostatnia chyba szansa 
bo nie chce mieć już tego na twarz, a skoro mam sie mocno złuszczyć to chyba dlatego mi przepisał własnie to, sama nie wiem
a szykuję sie chyba zakup nowego kremu bo mam tylko Iwostin 20, i Avonu 30 ale to chyba za mały filtr hmmm ja sie na tym nie znam 
chciałam sie kiedys zarejestrować na forum Biochemia ale szybko to robiłam i niechcący kliknęłam że jestem niepełnoletnia i zamiast potwierdzenia rejestracji na maila przyszło mi pisemko ktore mam wydrukowac, dac do podpisu rodzicom itp. więc to usunełąm a chciałam się zarejestrowac z tymi samymi danymi, mailem, hasłem, i loginem i sie nie da a nie chce mieć nowych danych bo sie zakrecę, a chciałabym się czegoś douczyć
Smoczyco Ty jesteś chyba tam zalogowana prawda?
mogłabyś wyskrowac tam jakiegos maila do Admina czy Adminki cobym mogła się zarejestrować na ten sam login co mam tu?
bo nadal nie mogę bo chyba czekają tam na moja potwierdzenie od rodziców 
może dałoby się jakoś anulowac tamta moją próbe rejestracji, tak żebym mogła się tam spokojnie zarejestrowac? 
proszę o pomoc grzecznie
|
|
|