Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam chętnych do próby kosmetycznej :) - AgaZ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-07-03, 07:43   #1
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Szukam chętnych do próby kosmetycznej :) - AgaZ

Drogie Wizażanki z Warszawy
Poszukuję trzech chętny osób do przeprowadzenia badania preparatu KALO spowalniającego odrastanie włosków po depilacji. Producent obiecuje również utratę i osłabienie owłosienia.

Próba oczywiście będzie przeprowadzona na koszt dystrybutora preparatu. Ma obejmować co najmniej 8 sesji depilacji poszczególnych części ciała. Czyli dość długo, dlatego przy zgłoszeniu proszę wziąć to pod uwagę.

Próba będzie wykonywana w
Gabinecie Kosmetycznym "Warsztat Piękna", P.Anna M. Grela
00-580 Warszawa, ul. J.Ch. Szucha 11 m.2, tel. 22/6271916, 0 506 024 106

Zasady są następujące:
1.Próba ma być wykonana na 3 klientkach, na różnych okolicach czyli, czyli:
Pierwsza klientka np. nogi
Druga – linia bikini, paszki,
Trzeciej np. twarz, (a może np. mężczyzna z owłosieniem na plecach???)

2.Próba będzie wykonywana preparatem KALO inhibitor 120 ml spray, lub 60 ml lotion

3.Czas trwania próby do wyczerpania opakowania, co da nam potwierdzenie przydatność opakowania i konsystencji oraz wydajności na różnych powierzchniach

W tym czasie obserwujemy:

1.Utratę oraz osłabienie owłosienia po każdej sesji,
2.Czas pomiędzy poszczególnymi sesjami (spowolnienie odrostu)
3.Reakcja skóry na podrażnienia podepilacyjne, czas ich trwania,
4.Reakcję na KALO czy nie podrażnia skóry

Każda klientka biorąca udział w próbie KALO składa po każdej sesji depilacyjnej indywidualne sprawozdanie wg pkt. powyżej w specjalnym przygotowanym do tego celu formularzu i przesyła go na mailem na adres redakcji wizaz.pl;
Nie złożenie komentarza – (sprawozdania) eliminuje klientkę z kolejnej sesji depilacyjnej i próby.
Każda sesja depilacyjna poprzedzona jest zrobieniem zdjęcia tej samej powierzchni depilowanej, zdjęcia byłyby publikowane na portalu przy sprawozdaniu.

Oczywiście gwarantuję pełną dyskrecję.

Proszę zainteresowane osoby o kontakt na mojego maila (agnieszka.zembrzycka@wiz az.pl) - z wyborem miejsca, które miało by być poddawane depilacji woskiem. Spośród chętnych do próby wybiorę trzy osoby.

Gorąco zapraszam do udziału

Serdecznie pozdrawiam

Agnieszka Zembrzycka
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując