Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-04, 13:28   #125
Miss Saeki
Zakorzenienie

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II

Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
Nie no, wiadomo, że w idealnym świecie tak powinno być. Na naszym wątku jest pełna kultura i sympatia, ale moje anty weselne i anty tradycyjne podejście wzięło się głównie z ogromu krytyki którego doświadczyłam. Na wizażu chociażby tekst o mojej sukience ślubnej, że jest tak samo zwyczajna jak ślub cywilny i że bez kościelnego to pewnie zaraz rozwód bedzie To, co mnie szczególnie bulwersowało to pytanie po kilka razy czemu nie bierzemy ślubu kościelnego. Na moje zirytowane pytanie, czy jest jakiś nakaz ludzie wzruszali ramionami i odpowiadali, że wszyscy biorą więc i my powinniśmy, albo że powinnam chcieć się czuć jak księżniczka ten jeden raz
Trochę się tłumaczę, co? Ale temat dał mi się mocno we znaki Kash, musisz uwierzyć na słowo

Pewnie jak na weselu...

Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków. Z mojego konta na pracuj wysłałam łącznie ok 290 Cv, a do tego dochodzą jeszcze inne portale
Może już pisałaś ale przeoczyłam, ale w jakiej branży szukasz pracy?

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Co do pogrubionego - ja mam typ perfekcjonistki, więc przygotowania do ślubu i wesela trwały długo, ale wiedziałam, że muszę zorganizować imprezę dla 100 osób, aby była niezapomniana dla nas i naszych gości.
A same przygotowania to była przyjemność, aczkolwiek nie chciałabym jej znów przeżywać

A z dominikanami mam znowu odmiennie - często chodzimy na ich msze, ale ze względu, że to ostatnia msza w mieście Ale generalnie kazania mają "o niczym".
Ja po prostu przypomniałam sobie pewną dziewuszkę z forum na gazecie co te jej wątki przygotowawcze trwały chyba 4 lata. I była z tego pamiętam wielka licytacja, chyba łącznie z 200 tys. wydała...
Miss Saeki jest offline Zgłoś do moderatora