Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zamiast oświadczyn dupa blada;/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-04, 15:37   #265
Amitri
Zadomowienie

Dot.: zamiast oświadczyn dupa blada;/

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
. Niewazne ze przez rok zylo im sie i ukladalo cudownie, niewazne ze w oczach autorki to super partner...wazne jest to ze ona "wymuszala" a on cos tam odpyskowal i na tej podstawie oboje po kolei sa zjechani ze sa zli i zwiazek ma sie skonczyc.
Autorko prosze nie sluchaj tego bo niejednokrotnie przez takie gadanie skonczyly sie fajne relaxje.
Ja mysle ze Twoj partner nie mial na mysli tefo ze Twoje zdanie sie nje liczy tylko faktycznie to, ze to on chce podjac decyzje kiedy i gdzie sie oswiqdczy i zrobic tym niespodzianke. Wielu mezczyzn nie znosi stawiania pod sciana. ( "albo sie oswiadczysz juz albo koniec") i moim zdaniem to nic dziwnego. Sama zapewne nie znosisz wymuszania.
Wiem ze jestes rozczarowana ale przemysl sprawe szerzej. Jesli , tak jak piszesz, wczesniej bylo Wam cudownie a sama nadal uwazasz ze to porzadny facet z ktorym warto budowac przyszlosc.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tylko, że Autorka sama przyznała, że w związku facet zawala, a zastępuje ojca dziecku świetnie.

Autorko, osobiście to ja bym porozmawiała o konkretach. Zapytaj o wszystko co chcesz wiedzieć, żądaj odpowiedzi (szczerych, choćby nie po Twojej myśli), a potem przemyśl sobie na co się możesz zgodzić a na co nie i ustalcie kompromisy. Bo słowa "Ty nie masz tu nic do gadania" są poniżej jakiegokolwiek poziomu. Sorry ale to nie facet decyduje kiedy jest gotowy, o dalszych krokach w życiu decyduje się razem. Zresztą takie tłumaczenie, że się nie zaręczycie, bo on by za szybko chciał ślubu to przedszkolakowi można wciskać, nie dorosłej kobiecie. Nie wiem co ma piernik do wiatraka, ale to mocno naciągane.
Amitri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując