Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-04, 23:05   #3232
alliw
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Alliw, udanego urlopowania
dzięki
Ja nie daje J. herbaty, ale chyba zacznę

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Dzięki za kciuki płakała przy wkluciach ale dała sie szybko utulic. Dostała pochwalki za bystrosc, reagowanie na polecenia -doktorskiej śmiał się ze na bilans dwulatka nie musimy przychodzić waży 11.9 i spadła na 25 centyl - nie wiem jakim cudem jak tyle je. Mierzy ok 88
dzielna i mądra

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie.. dzieci które spią same w łożeczkach śpią na poduszkach?? Czy bezz?
J. śpi w łożeczku, ma poduszkę taka zupełnie płaską, dlatego ze kiedys jak zasypiał to sobie podkładał pod głowę kocyk, czy przytulanki, więc stwierdziłam że chce

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Jakie to smieszne uczucie,jak zmywam naczynia w kuchni, a nagle w dzwiach staje moj maluch zaspany, ktory sie obudzil z dzemki

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
mądry Jaś nie ma lipy matka
o której lecicie?
o 10:45 wylot. Ruszamy z domu o 7.

Cytat:
jutro nas o czeka.

Cytat:
T. uwielbia przytulaki. Wieczorem w łóżeczku obowiązkowo - 2 kury, 2 świnie, miś, mały pingwin. i nie ma bata, by któremuś odpuścił... jak zaśnie, to inwentarz idzie na półkę, bo dzieć nie miałby gdzie spać... zostaje tylko miś. pierwszy był

J tez ma całą ferajnę w łóżeczku: owcę głowną, zapasową, zająca z tej samej serii (naiwnie myślałam że odpuści owcę ) owcę z dużą głową (za punkty z Żabki), Elmo i Ciasteczkowego Najlepiej jak musze to całe towarzystwo napoić, bo gdy daję Młodemu pic przed spaniem, to podaje mi wszystkich po kolei do kubka

Cytat:
w żłobie średniawka. panie zachwycone czytelnictwem T. - jak mu humor siada dają mu książkę i mają go z głowy

Cytat:
bo ryczy dla towarzystwa wszyscy wyją, to on też. wyjątkowo solidarny
o matko

Wklejam mojego "owczarza"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140811444.jpg (106,0 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8312686-tile.jpg (165,9 KB, 33 załadowań)