Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Kompulsywne życie - codzienność zaburzeń odżywiania"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-04, 22:25   #1504
truskaffka
Zakorzenienie

Dot.: "Kompulsywne życie - codzienność zaburzeń odżywiania"

Dużo lepszy dzień...oby każdy taki był poćwiczyłam, zrobiłam sobie masaż...i pozytywnie się czuję zaczynam dostrzegać plusy tych dodatkowych 2kg... Muszę uwierzyć też w słowa innych, że wyglądam zdrowiej i lepiej...ale wiecie jak to jest z naszą babską psychiką-lubi płatać figle i ciaśniejsze spodnie niekoniecznie dobrze na nią działają...:brzy dal:

jedzeniowo troche mało dzisiaj ale po wczorajszym nie dałam rady więcej...
ś: kefir z otrebami
o: pomidorowa z ryżem
deser: mała jogobella bez cukru+ 2 wafle ryżowe
k: 2ogorki/serek wiejski.... i poźniej nieplanowanych kilka wafli kukurydzianych. Na szczeście nie doprowadziły do kompulsu...

Sa takie małe paczki w rosmannie po 1,19 teraz sa dla mnie zbawieniem bo zawsze jak otwieralam duża- nie ważnie ile w niej było musialam zjeść do ostatniego wafla. Teraz zjem mała paczuszkę i nie korci mnie to, że następną mam w szafce...

Zauważyłam też, że rzucam się zazwyczaj na rzeczy które "chrupią"...nie jest to dziwne?! wafelki, paluszki, wafle ryżowe, orzeszki, herbatniki, chrupkie pieczywo... nie jest to dziwne?!
Lody czy jakieś nie-chrupiące rozciapciane ciasta mnie nie ruszają...

tymczasem...jestem już po serii ćwiczeń, po kąpieli...i niebawem kładę się spać w oczekiwaniu na kolejny udany dzień

i wiem to na pewno, że będzie udany...czuję, że nadszedł czas mojego nasycenia i żarcia juz nie bedzie
and it teases you every night (..)
truskaffka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując