Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-05, 07:00   #3365
mgds
Raczkowanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
Ale tu spokjnie dzisiaj! Kazda chyba odsypia, to co odsypiac moze :-P
Brrr,dzis chlodno mimo iz slonce jest,ale podobno babie lato ma trwa cdluzej, przyjdzie wczesna jesien.

A moi rodzice dzis swietuja 44. Rocznice Slubu! Wow, tyle lat! Ehhh...y to do takich czasow w swoim zyciu to raczej nie dotrwamy...

Za cztery godzinki diabetolog a tak mi soe ruszyc nie chce...
44 lata... kiedyś, za czasów naszych dziadków, czy rodziców to było realne, ciekawe jak to będzie z nami, kiedy tyle rozwodów, rozstań dookoła

Cytat:
Napisane przez unheeded Pokaż wiadomość

A co do prania: mam już dwa bębny ciemne za sobą (wczoraj była piękna pogoda!), dziś jeszcze ze dwa białe wyjdą spokojnie. Prasować zamierzam dopiero za jakiś miesiąc. Ale mam do Was pytanie: pierzecie ciuszki dziecinne po prawej, czy po lewej stronie? I jak je potem prasujecie (p/l) i przechowujecie? Bo ja nasze zawsze przerzucam na lewo do prania, a potem tak prasuję i magazynuję, ale te maleńkie rękawki i nogaweczki to tak trochę upierdliwie się przewraca... I mam dylemat. A już i tak wyrodną matką jestem bo piorę w dorosłym proszku, więc nie chcę jeszcze bardziej się pogrążać
Zawsze wszystko piorę i prasuję po lewej, więc ubranka pewnie też będę traktowała tak samo

Jak już jesteśmy w temacie prania, to taka jestem nieogarnięta, że przez pomyłkę zamówiłam dwa proszki do kolorów (no i jeden do białego) haha ale pewnie wykorzystam

Edytowane przez mgds
Czas edycji: 2014-09-05 o 07:04
mgds jest offline Zgłoś do moderatora