Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SKANDAL- Douglas Katowice
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-07-03, 13:06   #5
AgnieszkaS
Raczkowanie

Re: SKANDAL- Douglas Kraków

Prawie się zgadzam z Tobą Dominiko. Ale jest tam jedna dziewczyna sympatyczna, miła i potrafi doradzić. Wyrasta jak spod ziemi i uprzejmie pyta czy może pomóc. A kiedy już się coś kupi wyposaża mnie w dzikie ilości próbek. Nie chodzę tam fajnie ubrana ani nic takiego, więc muszę założyć, że po prostu taka jest.
Cała reszta to dno. Ostatnio miałam tam taką sytuację. poszłam po tusz YSL - poprzedniego dnia dziewczyna, o której pisałam powyżej, poinformowała mnie, że jest promocja - przy zakupie dowolnego produktu YSL otrzymuje się w prezencie kosmetyczkę z miniaturkami (zresztą informacja taka tkwiła też na palecie z testerami). Kiedy przyszłam dokonać zakupu, obsługiwała mnie inna panna (tej mojej nie było). Płacę za tusz i czekam. Z łaski dostaję jedną nędzną próbkę. O, co to to nie - myślę sobie. I grzecznie, lecz stanowczo przypominam o promocji. "ooo, to chyba nie tak przy takiej sumie" - kąśliwie odpowiada panienka zza lady (90 złotych o dla niej żadna suma - pogratulować). No, teraz to już nie popuszczę - myślę sobie. Więc informuję pannę, że jest napisane, "za zakup DOWOLNEGO produktu". panna jak niepyszna poszła na zaplecze i przyniosła mi mój gratis. Kiedy wychodziłam ze sklepu dobiegł mnie poirytowany głosik: "I jeszcze się bezczelnie dopomina!". Bez komentarza.
Nie mam zamiaru całkiem omijać Douglasa - bo to w końcu najbliższa mnie perfumeria, ale postanowiłam, że zakupy będę robiła tylko wtedy, kiedy jest ta dziewczyna. W innym przypadku denerwować się nie będę.
no i ten nieszczęsny brak możliwości wypróbowania kosmetyku przed zakupem! -zgadzam się. To naprawdę skandal, ale niestety w naszym kraju powszechny.
AgnieszkaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując