2014-09-05, 11:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorrrące i pikantne rozmówki przy robótkach odcinek 26!
Cytat:
Napisane przez gagatu
Monika, masz modem z jakiejś sieci typu Play, Orange czy inny? Ja się z orangowym męczę w pracy prawie 6 lat już i u mnie szybkość i stabilność połączenia nie zależy w ogóle od zasięgu (prawie zawsze pokazuje 1 kreskę albo wcale) tylko od widzimisię. Milion sztuczek próbowałam, żeby coś z tym zrobić i się po prostu nie da. Chyba najgorsze rozwiązanie jakie znam jeśli chodzi o dostęp do internetu, a przerabiałam już neostradę, net z kablówki i "bezimienny" modem + karta z telefonu, no i net w telefonie.
|
neta mamy z plusa i naprawdę śmiga nieźle, lepiej jak neostrada w Mściszewicach, tylko my właśnie jesteśmy na granicy zasięgu i na jednym końcu domu jest super, a na drugim porażka
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------
Cytat:
Napisane przez kalina1984
Monia to ma być drobiazg a Ty mi z preferencjami tu wyjeżdżasz  Adres Ci mogę wysłać 
|
no chciałabym chociaż ulubiony/nielubiany kolor znać 
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------
moje maleństwo kończy o 12.35, więc wypadałoby już dupkę ruszyć i jechać do Żukowa po Niego
|
|
|