Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gorrrące i pikantne rozmówki przy robótkach odcinek 26!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-05, 11:19   #944
Monika_75
Zakorzenienie

GG do Monika_75 Send a message via Skype™ to Monika_75
Dot.: Gorrrące i pikantne rozmówki przy robótkach odcinek 26!

Cytat:
Napisane przez gagatu Pokaż wiadomość
Monika, masz modem z jakiejś sieci typu Play, Orange czy inny? Ja się z orangowym męczę w pracy prawie 6 lat już i u mnie szybkość i stabilność połączenia nie zależy w ogóle od zasięgu (prawie zawsze pokazuje 1 kreskę albo wcale) tylko od widzimisię. Milion sztuczek próbowałam, żeby coś z tym zrobić i się po prostu nie da. Chyba najgorsze rozwiązanie jakie znam jeśli chodzi o dostęp do internetu, a przerabiałam już neostradę, net z kablówki i "bezimienny" modem + karta z telefonu, no i net w telefonie.
neta mamy z plusa i naprawdę śmiga nieźle, lepiej jak neostrada w Mściszewicach, tylko my właśnie jesteśmy na granicy zasięgu i na jednym końcu domu jest super, a na drugim porażka

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez kalina1984 Pokaż wiadomość
Monia to ma być drobiazg a Ty mi z preferencjami tu wyjeżdżasz Adres Ci mogę wysłać
no chciałabym chociaż ulubiony/nielubiany kolor znać

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

moje maleństwo kończy o 12.35, więc wypadałoby już dupkę ruszyć i jechać do Żukowa po Niego

papierowe twory
włóczkowo-kordonkowe dziergałki
blog: REALKOWY ŚWIAT RYBKI

Preferencje
Monika_75 jest offline Zgłoś do moderatora