Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Mamusie, Ciężaróweczki i Staraczki cz.II
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2014-09-05, 12:08   #866
elu¶ka87
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 317
GG do elu¶ka87
Dot.: Mamusie, Ciężaróweczki i Staraczki cz.II

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomo¶ć
Patusia dzidziu¶ słodki

Dragusia gratuluję mieszkania Szkoda, że wyjeżdżacie z Polski.

Dziewczyny, ja też na pocz±tku byłam bardzo anty dokarmianie innym jedzeniem, ale z czasem zluzowałam. Kacper je wszystko (nigdy nie jadł wędzonej ryby i sera ple¶niowego), nie dam mu podpijać kawy i ofkors alkoholu.
Nie miał kolek, nie boli go brzuszek, je i odsmażane pirogi ruskie i zupki ze słoiczka - ważne dla mnie, że je. Ma tyle energii, jest wszędzie, że chyba wszystko spala na bież±co, bo waży ponad 12 kg.
Ja tez noc± gotowałam zupki, ale gdy mojej nie zjadał, a słoiczkow± cał± (250g) to co mam robić?
Dzi¶ jego ulubion± zup± jest zwykła jarzynówka z mrożonych warzyw, barszcz lub żurek z torebki z jajkiem, a poza tym słoiczkowe i generalnie wszystko to, co my mamy akurat na talerzu.
Staram się nadmiernie nie do¶miecać chemi±, ale bez przesady. Czekoladę uwielbia, celebruje kawałek, ciastko skrobnie, owoce również.... nie mam wrażenia, że robię mu krzywdę. Ale ma 20 mcy. Co innego 6-miesięczniak.
MÓJ również lubi jarzynówkę, lubi zupke dyniow±.. pomidorow± uwielbia, wszystko z pomidorkami lubi ogórka kiszonego wcina... no i ziemniaczki s± pycha.. kuleczki mięsne i parówki też.. serek biały i żółty smakuje więc na brak apetytu nie narzeka.. wygl±da obecnie tak )
Zał±czone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00089.jpg (79,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140815_125839.jpg (94,6 KB, 5 załadowań)
elu¶ka87 jest offline Zgło¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c